Plnené medové pláty ADANO

Potrebujeme: 1 vaječný žĺtok, 2dcl mlieka, 2PL lyžice hrubej múky, vanilkový cukor, 150g masla, 150g práškového cukru.

Postup: Z mlieka, muky, žĺtka a vanilkového cukru uvaríme hustú kašu a necháme vychladnúť. Maslo a práškový cukor vyšľaháme do hustej peny (môžeme pridať kakao, kokos, rum, vaječný koňak, rôzne ovocie). Pudingovú kašu zmiešame s našľahaným maslom a cukrom. Pripraveným krémom (môžeme striedať aj s džemom) potierame pláty. Povrch pokvapkáme, alebo polejeme rozpustenou čokoládou. Pôsobením krému pláty zmäknú. Najlepšie je večer potierať a ráno zdobiť. Krájame ich ľubovoľne.

Náš TIP: vyskúšajte tvarované medové pláty ADANO (srdce, okrúhle, strom, vajce, zvon)